Zakelijke bestellingen

DICHTERBIJ JE DOELGROEP KUN JE JE BOODSCHAP NIET KRIJGEN!

Tijdelijke tatoeages zijn geniaal als promotie materiaal. De gemiddelde Nederlander of Belg krijgt per dag zoveel reclameprikkels dat er een ‘blindheid’ ontstaat. Een reclame-uiting moet wel èrg origineel uit de hoek komen om nog ècht aandacht op te eisen.

En tijdelijke tattoos doen precíes dat. Vele bedrijven, organisaties en events gingen u al voor en met succes: klanten vinden het grappig en origineel en brengen de tatoo daarom graag aan, eigenlijk ongeacht wat voor afbeelding op de tattoo staat.

En niet onbelangrijk: tijdelijke tattoos, compleet gepersonaliseerd met uw ontwerp en/of logo, zijn één van de goedkoopste promotie-artikelen op de markt.

Voor welke gelegenheden?

Neptattoos zijn een originele manier om wat dan ook onder de aandacht te brengen! Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Verjaardag - rijbewijs - geboorte - vrijgezellenfeest - bruiloft - verhuizing - vakantie - examenfeestje - trouwdag...
 • Promoties - Premiums - beurzen - festivals - open dagen - jubilea - uitverkoop - (her)opening - introductietijd studenten - verenigingen - winkels...
 • Feestdagen zoals Koningsdag - Carnaval - Oud & Nieuw - Bevrijdingsdag - Halloween...

Een tijdelijke tattoo is niet alleen een originele, maar vooral een zeer voordelige giveaway met uw logo, slogan of afbeelding. Vanaf €250 heeft u al honderden tattoos die een week blijven zitten.

Zakelijke bestellingen van plaktattoo's of spraytattoo's vanaf 100 stuks

Wat is de levertijd?

Afhankelijke van de grootte van uw order worden de tattoos handgemaakt of machinaal gemaakt.

 • Tot 500 stuks: handgemaakt, levertijd 1-3 werkdagen binnen Nederland, 2-4 werkdagen naar België
 • Vanaf 500 stuks: machinaal, levertijd +/- 2 weken, maar vaak sneller. Dit is afhankelijk van drukte, aantal tattoos en gekozen productopties.

Prijzen

We onderscheiden twee soorten orders: orders tot 500 stuks en orders vanaf 500 stuks. Orders tot 500 stuks maken we handmatig, vanaf 500 stuks gaat het machinaal.

Handgemaakte tattoos worden goedkoper naarmate u meer bestelt, maar het is vaak toch voordeliger om 500 stuks te bestellen.

Voor een prijsopgave kunt u mailen naar zakelijk@faketattoo.nl

We kunnen elk gewenst aantal leveren. Ook grote oplages (tienduizenden, honderdduizenden of miljoenen stuks) zijn geen probleem. De tattoo kan in ieder gewenst formaat worden geleverd, met verpakking, achterzijdebedrukking en overige specificaties geheel naar wens.

Wilt u een bestelling plaatsen van minder dan 500 stuks? Dan kunt u uw ontwerp gewoon uploaden op de site en online afrekenen.

Wilt u een bestelling van meer dan 500 stuks plaatsen? Stuur een email naar zakelijk@faketattoo.nl, en:

 • Stuur uw ontwerp(en) mee (JPG, PNG, PSD, PDF, AI, EPS, etc)
 • Vermeld het gewenste formaat
 • Vermeld het gewenste aantal
 • Vermeld uw overige voorkeuren en opties (zie hieronder)

U krijgt dan z.s.m. (meestal dezelfde dag) een offerte op maat.

Samples

Wilt u samples ontvangen? Dat kan. Dit kunt u bij uw offerte-aanvraag aangeven. Helaas is het niet mogelijk om van uw ontwerp een proefdruk te maken, maar we kunnen wel voorbeelden van diverse andere ontwerpen opsturen zodat u de werking en kwaliteit kunt beoordelen.

Overige voorkeuren en opties

Verpakking

Normaliter worden de tattoo's altijd bulk verpakt (bijv. in zakjes per 100 stuks). U kunt ook:

 • de tattoos per stuk laten verpakken
 • de stuksverpakking laten bedrukken
 • de stuksverpakking voorzien van een headcard ("ophang-kartonnetje")

De stuksprijs kan hierdoor 5% tot 10% hoger liggen dan de gangbare stuksprijs, afhankelijk van diverse factoren, zoals formaat, type verpakking, aantal, etc.

Achterkantbedrukking

Achterkantbedrukking is mogelijk bij bestellingen boven 500 stuks. We adviseren altijd een gebruiksaanwijzing op de achterkant te drukken. Wij hebben die kant en klaar voor u, in Nederlands of Engels. Dit is handig, zodat voor uw klanten/relaties meteen duidelijk is wat de neptattoo is en hoe het werkt. Dit garandeert ook dat ze het goed aanbrengen en er optimaal plezier aan beleven (en u optimale exposure!) De handleiding kunt u aanvullen met uw logo, uw URL of verdere informatie.

Voorbeelden verpakking van tattoo per stuk 
Goud, zilver, glow-in-the-dark en andere speciale inkten

Bij orders vanaf 500 stuks kunnen we uw tattoos ook voorzien van speciale 'looks' zoals metallic (goud en zilver), glow-in-the-dark en fluoriserend. Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen.

Spraycans zakelijk bestellen

Zoals u op de site kunt zien verkopen we niet alleen plaktattoos maar ook spraytattoos. Ook deze kunt u als zakelijke klant voordeliger bestellen in grotere hoeveelheden. U kunt ook eigen sjablonen laten maken. Voor meer informatie klik hier: Spray tattoos zakelijk bestellen

Tattoo sleeves, tattoo socks en tattoo t-shirt zakelijk bestellen

Ook de tattoo sleeves, shirts en socks (gebaseerd op textiel) zijn voor zakelijke klanten te bestellen met een eigen ontwerp. Voor meer informatie klik hier: Tattoo sleeves zakelijk bestellen

Meest besteld:

 •  tattoo voorbeeld Enkel uw eigen tekst!
 •  tattoo voorbeeld Tattoo Mike Tyson / Hangover 2
 •  tattoo voorbeeld Dreamcatcher Miley Cyrus
 •  tattoo voorbeeld Pols Tattoo Combi Set 3
 •  tattoo voorbeeld Love Life, Veertje, met Schaduw
 •  tattoo voorbeeld Lace (Kant) Tattoo Set 015 15 x 21 cm
 •  tattoo voorbeeld Team Bride Goud 1
 •  tattoo voorbeeld Trump Mugshot 2

© 2010-2024 - Faketattoo.nl - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Contact - Cookies