Instructies

Instructies Plaktattoo

Stap 1: Knip de randen rondom je design zo precies mogelijk weg. Stap 1
Stap 2

Stap 2: Kies voor het aanbrengen van de tattoo een plek op het lichaam uit zonder haar.

Stap 3: Maak dit lichaamsgebied goed schoon en zorg dat het droog is wanneer je de tattoo aanbrengt.

Stap 4: Haal met droge handen heel langzaam het transparante gedeelte van de tattoo af.

Stap 5: Druk met een warme, natte doek de tattoo met de kleverige zijde stevig tegen je huid gedurende 30 seconden. Stap 4
Stap 5

Stap 6: Als het papier door en door nat is (je zult de tattoo door het papier heen kunnen zien) schuift je het papier voorzichtig van je huid af.

Stap 7:
Laat het 2 a 3 minuten drogen zonder het aan te raken. Druk desgewenst met de gepoederde zijde van de powder-sheet voorzichtig op de tattoo om het minder plakkerig te maken. Als het niet meer plakkerig is, kun je met dezelfde zijde over de hele tattoo wrijven om de glans eraf te halen. Poederpapiertjes worden alleen geleverd bij particuliere bestellingen onder 200 stuks.

Je tattoo is klaar! Als je niet tevreden bent en denkt dat ]je iets fout hebt gedaan, dan kun je de tattoo verwijderen en het met de reserve-tattoo nogmaals proberen!

De tattoo blijft mits juist opgebracht 3-5 dagen zitten in goede kwaliteit. Dit is incl. douchen, zwemmen e.d. Als je een kledingstuk over de tattoo draagt kan de tattoo gaan verkleuren.

Om de tattoo te verwijderen gebruik je een watje of tissue met daarop wat alcohol (of iets waar alcohol inzit zoals parfum of nagellakremover) en wrijf stevig over de tattoo heen zodat deze stukje voor stukje verdwijnt.

Voor een instructie-video van een vergelijkbaar product kun je dit filmpje op Youtube (Engels) bekijken.

De lijm die wordt gebruikt om de tijdelijke tattoo op de huid vast te kleven is lijm die medisch is geproduceerd in de Verenigde Staten en ter plekke goedgekeurd voor cosmetisch gebruik door de United States Food and Drug Administration. Echter, zoals elk product dat wordt aangebracht op huid blijft er een kleine kans op ongunstige bijwerkingen voor sommige personen. Als je in het verleden huiduitslag of irritatie hebt gekregen door het dragen van bepaalde cosmetica of pleisters, is dit product mogelijk niet geschikt voor jou.

Als je voor het eerst een neptattoo gebruikt, zou je een klein stukje van de neptattoo eerst moeten testen op de huid. Dit kan gewoon een stukje van de tattoo zijn wat je wegknipt, dus waar geen inkt zit. Mocht de huid op de lijm reageren dan de tattoo niet gebruiken, en zeker niet als de persoon jonger is dan 12 jaar. Verder raden we de neptattoos niet aan voor kinderen van 3 jaar en jonger, voor mensen met een zeer gevoelige huid dan wel die eerder een allergische reactie op hun huid hebben gehad door bijvoorbeeld een pleister.

Waarschuwing: de lijm die gebruikt wordt in onze tijdelijke tattoo's kan mogelijk Tolueen bevatten: Gebruik dit product niet wanneer je zwanger bent of een baby verzorgt!


Instructies Spraytattoo

Stap 1: Kies voor het aanbrengen van de tattoo een plek op het lichaam zonder haar.

Stap 2: Maak dit lichaamsgebied goed schoon en zorg dat het droog is wanneer je de tattoo aanbrengt.

Stap 3: Haal het witte plakvel voorzichtig van het sjabloon af.

Stap 4: Plak het sjabloon op de gewenste plek op het lichaam.

Stap 1
Stap 2

Stap 5: Schud de Spraycan 1 a 2 minuten.

Stap 6: Spuit een dun laagje verf op het sjabloon waarbij er ongeveer 10 - 15cm tussen de spuitbus en de sjabloon zit.

Stap 7: Laat dit even drogen en spuit weer een dun laagje verf op het sjabloon. Herhaal dit 3-4 keer.

Stap 8: Wacht een aantal seconden en haal de sjabloon voorzichtig van je huid af. Je tattoo is klaar! Stap 4

Om de tattoo te verwijderen gebruik je een watje of tissue met daarop wat alcohol (of iets waar alcohol inzit, zoals parfum of nagellakverwijderaar) en wrijf stevig over de tattoo zodat deze stukje voor stukje verdwijnt.

De tattoo blijft mits juist aangebracht 3-5 dagen zitten in goede kwaliteit, incl. douchen, zwemmen e.d.

De Spraycans voldoen aan de Europese CE-norm en SGS EN71 certificering. Desondanks raden we de de spraycans niet aan voor kinderen van 3 jaar en jonger, voor mensen met een zeer gevoelige huid dan wel mensen die eerder een allergische reactie op hun huid hebben gehad door bijvoorbeeld een pleister.

Meest besteld:

 •  tattoo voorbeeld Day of the Dead Skull 7
 •  tattoo voorbeeld Dreamcatcher Miley Cyrus
 •  tattoo voorbeeld Forever and Always
 •  tattoo voorbeeld Pols Tattoo Combi Set 3
 •  tattoo voorbeeld Love Life, Veertje, met Schaduw
 •  tattoo voorbeeld Lace (Kant) Tattoo Set Wit 014 15 x 21 cm
 •  tattoo voorbeeld Uil

© 2012-2017 - Faketattoo.nl - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Contact - Cookies